FRUMUSEȚE - Machiajul semipermanent, alegerea ideală pentru o vară toridă

1866
FRUMUSEȚE - Machiajul semipermanent, alegerea ideală pentru o vară toridă - machiajsemipermanentsursaglamsal-1628273107.jpg

Articole de la același autor

Cosmeticele şi canicula nu fac echipă bună împreună. Ştie toată lumea că pe plajă fardul de sprâncene se întinde, eyeliner-ul la fel, iar rujul devine inestetic. Micropigmentarea se dovedeşte, însă, a fi soluţia ideală în anotimpul fierbinte, atunci când riscaţi să vă curgă machiajul, fie de la transpiraţie, fie de la apa mării.

Sprâncenele încadrează chipul oamenilor, oferind armonie, simetrie, aspect proaspăt. Mai mult decât atât, linia de tuş oferă senzualitate ochilor, iar buzele într-o culoare atractivă sunt cartea de vizită a unei femei. Tocmai de aceea, multe doamne nu pot renunţa la machiaj nici măcar pe plajă. Însă, din cauza gradelor multe din termometre, tot efortul este în zadar. Aşa că o alegere bună este că faceţi o programare pentru micropigmentare. De ce? Pentru că machiajul semipermanent vă ajută să aveți chip perfect, fără a sta cu grija că trebuie să-l retuşaţi la nesfârşit.

Machiaj vara la plajă? Categoric da!

Ochii frumos conturaţi sunt visul unei nopţi de vară, dar şi al unei zile însorite, petrecute pe plajă. „Machiajul semipermanent al pleoapelor este ideal mai ales pe timp de vară, pentru că nu curge, nu se estompează şi astfel scăpaţi de grija de a sta mereu cu ochii în oglindă să retuşaţi ce se strică. În plus, ochii au aspect odihnit, tineresc şi senzual, 24 de ore din 24. Să nu uitaţi nici de buze, pentru că doamnelor le place să poarte ruj. Nimic nu se compară cu feminitatea oferită de o culoare ce vi se potriveşte. Aşa că micropigmentarea este alegerea ideală. Nici valurile mării, nici canicula nu vor reuşi să şteargă un ruj semipermanent sau un contur care creează efect de buze mari. Şi dacă luaţi în calcul şi o pereche de sprâncene simetrice, bogate, adaptate chipului, atunci veţi arăta şi vă veţi simţi de vis!”, a declarat Cerasela Brumă, specialist în înfrumuseţare.

În concluzie, atât în cazul sprâncenelor, ochilor sau buzelor, optaţi pentru micropigmentare, dacă vă doriţi un machiaj fresh, care să nu curgă, să nu se întindă şi să nu necesite retuşare. Este atât de uşor să fiţi machiate şi la plajă şi la piscină, ori seara la plimbare, chiar dacă este caniculă. Alegerea vă aparţine!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0784 secunde