Foliculii de păr de sub piele pot fi îndepărtați

167
Foliculii de păr de sub piele pot fi îndepărtați - foliculi-1632145386.jpg

Articole de la același autor

Foliculii de păr crescuți sub piele sunt acei foliculi, care, în loc să crească se retrag și cresc dedesupt și cauzează un efect inestetic, durere, mâncărime, în special, în zona picioarelor, zona pubiană sau zona subrațului. Medicii susțin că aceștia pot să apară ca niște bubițe sau coșuri pe piele care cauzează durere ori mâncărime. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita apariția acestor bubițe dureroase, iar exfolierea este o soluție.

Specialiștii spun că dacă exfolierea este făcută de 2-3 ori pe săptămână pentru picioare și o dată sau de două ori pe față poate face minuni pentru piele. De asemenea, se recomandă a se folosi o cremă de depilat înainte de a da cu lama pe picioare sau în alte zone pentru a vă înmuia pielea și a o hidrata, în același timp. Folosiți de fiecare dată o lamă nouă de ras pentru ca lama să fie ascuțită. De ce? Pentru că lamele tocite vă pot provoca răni și cresc riscul de apariție a foliculilor de păr de sub piele.

Desigur, pentru cei care își permit, există tratamentele cu laser, acestea reprezentând metoda sigură prin care nu o să mai aveți de-a face cu părul crescut sub piele. În același timp, este indicat a se folosi diferite creme pe bază de acid salicilic sau glicolic. Și nu în ultimul rând, firele pot fi scoase cu ajutorul unei pensete, dar aceasta să fie foarte ascuțită pentru a trage firele de păr afară. După ce faceți acest lucru, folosiți un antibiotic pentru piele, la recomandarea dermatologului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Buzele, tratate cu bicarbonat?
Pagina a fost generata in 0.6622 secunde