Farmec a prezentat la Constanța gama Gerovital H3 Derma+ Sun

306
Farmec a prezentat la Constanța gama Gerovital H3 Derma+ Sun - prezentarefarmec3-1432745493.jpg
Îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare, intoleranțe solare, fotodermatoze, alergii solare, arsuri, sunt câteva dintre riscurile la care ne expunem în sezonul cald din cauza efectelor nocive ale radiaților solare, în special a celor ultraviolete. Există însă și soluții.

Zilele trecute a avut loc la hotelul Ibis din Constanța o prezentare a produselor dermato-cosmetice pentru protecție solară din gama Gerovital Derma Sun a companiei Farmec.

Prezenți la eveniment au fost reprezentanți ai farmaciilor din județul Constanța și specialiști în domeniu, prezentarea amenințărilor la adresa sănătății, dar și a soluțiilor pe care produsele Gerovital le oferă, fiind susținută de către Ioana Cioroian, Manager Medical al companiei Farmec.

În gama Gerovital Derma Sun se regăsesc creme, uleiuri, geluri, lapte sau loțiuni de protecție solară, anti-îmbătrânire sau de reparare și calmare a pielii expuse la razele solare.

"Această gamă, creată în colaborare cu specialiști în domeniul sănătății, are la bază o formulă inovatoare pe bază de ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat în acizi grași esențiali Omega 3-6-9 și to-coferoli naturali ce protejează pielea împotriva efectelor radicalilor liberi și regenerează în profunzime. Se adre-sează tuturor membrilor familiei, fiind formată din opt produse ce corespund diferitelor nevoie și sensibilități ale pielii adulților și copiilor", spun reprezentanții companiei.

Printre punctele forte ale gamei se pot include: calitatea cunoscută și demonstrată a produselor fabricate de compania Farmec, produse hipoalergenice, fără parabeni și coloranți, o protecție echilibrată împotriva razelor ultraviolete, dar și o toleranță cutanată demonstrată prin studii HRIPT efectuate pe piele sensibilă.

Cu o experiență de peste 45 de ani, brand-ul Gerovital include în portofoliu peste 400 de produse cosmetice, acestea fiind recunoscute pentru calitatea lor atât în România, cât și în state din Europa, Asia și America.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde