Evaluări gratuite ale glicemiei, mâine, în Mamaia

356
Evaluări gratuite ale glicemiei, mâine, în Mamaia - verificareglicemie3-1345742495.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să cu-noască mai multe despre riscurile apariției diabetului zaharat la cei mici și la adolescenți sunt așteptați, mâine, în campingul GPM, situat la ieșire din stațiunea Mamaia. Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța "Sweet Land" organizează acolo o nouă campanie de informare și prevenire "Descoperă și previne diabetul zaharat cu Sweet Horizon". 


Liliana Moldoveanu, președintele asociației, spune că acțiunea se va desfășura între orele 11.00 și 17.00, timp în care echipa de voluntari a asociației "Sweet Land" va informa publicul despre acțiunile de voluntariat întreprinse până acum, vor împărtăși date utile despre riscurile apariției diabetului zaharat și vor testa nivelul de glicemiei al celor interesați. Mai mult, cei prezenți vor putea să facă și donații pentru a contribui la deplasarea în luna septembrie, a cel puțin 20 de tineri constănțeni la Centrul de Evaluare și Recuperare pentru copii și tineri "Cristian Șerban" din Buziaș, județul Timiș, pentru o perioadă de 12 zile. 


Acțiunea face parte din proiectul "Sweet Horizon" inițiat de Asociația "Sweet Land", care are ca scop creșterea gradului de integrare socio-profesională a tinerilor diagnosticați cu diabet zaharat atât în mediul urban, cât și în cel rural.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1951 secunde