"Este exagerată chestiunea cu infecții care provoacă moartea oamenilor"

120

Articole recomandate

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marți că nu îl cunoaște pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrescu, susținând că "este exagerată chestiunea cu infecții care provoacă moartea oamenilor".

Prezent marți la sediul Curții de Apel București, unde se judecă o contestație depusă în dosarul în care este trimis în judecată pentru corupție, Sorin Oprescu le-a declarat jurnaliștilor că nu îl cunoaște pe Dan Condrescu, ci pe tatăl acestuia, care era farmacist șef la Spitalul Universitar.

Întrebat dacă ar avea curajul să se interneze într-un spital unde au fost găsiți dezinfectanți diluați, Oprescu a spus: "Da, pentru că lucrez într-o secție de chirurgie, văd și eu care este starea în secție, care este starea în spital. (...) Este exagerată chestiunea cu infecții care provoacă moartea oamenilor. Nu peste tot. Din ce cauză, cum, concentrație, contracte sunt departe de lucrurile astea, tocmai pentru faptul că nu am fost în ultimii șapte ani și jumătate în miezul sistemului, dar asta nu a înseamnă că nu am avut grijă de spitalele pe care le-am avut în custodie".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu, la DNA
Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Oprescu, eliberat din arest
Pagina a fost generata in 0.4124 secunde