Elevii din Medgidia au luat cursuri medicale

112
Elevii din Medgidia au luat cursuri medicale - eleviidinmedgidiaauluatcursuri-1396284625.jpg

Articole de la același autor

Din ce în ce mai mult ne confruntăm cu persoane indiferente când vine vorba de un accident rutier, de o persoană căzută în stradă, și auzim replici precum "lasă-l acolo, a băut prea mult", neștiind că acea persoană poate a suferit un atac de cord, sau poate pur și simplu, nu știe cum să acționeze în condiții de risc medical. În acest context, reprezentanții Asociației Medicilor și Elevilor Voluntari din Constanța continuă campania de informare a elevilor cu privire la suportul medical de urgență. 


Astfel, proiectul pilot "Fii Corect - Fii Responsabil - Prima Clipă Contează", a ajuns și la elevii din Medgidia, în cadrul Liceului Tehnic "Dragomir Hurmuzescu". 


"După lansarea lui cu succes în două licee constănțene, membrii ASMV au luat decizia expansiunii acestuia și pe raza municipiului Medgidia. Prin urmare, au fost selectați 3 voluntari care au intrat în sălile de curs ale claselor a - X - a și a - XI - a , unde le-au vorbit elevilor despre importanța acordării primului ajutor. După prezentarea proiectului, atât elevii, cât și profesorii s-au înscris la cursurile organizate de asociație", a explicat dr. Dan Pletea, medic specialist medicină de urgență în cadrul Spitalului Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7082 secunde