Ecografii gratuite pentru gravidele din Constanța

204
Ecografii gratuite pentru gravidele din Constanța - ecografiigratuitepentrugravideis-1408378914.jpg

Articole de la același autor

Gravidele și medicii de obstetrică-ginecologie din Constanța, și nu numai, sunt invitați să participe, în perioada 28 - 30 august, la un curs de ecografie, "Ultrasound Academy Constanța", care se va desfășura la hotelul Flora.

La curs, vor participa lectori cu experiență internațională: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) și dr. Răzvan Stanca (România). Potrivit organizatorilor, fiecare medic va putea să lucreze în timp real cu ecograful și să abordeze pacienta însărcinată, folosind cele mai moderne echipamente.

Pentru gravide, acest curs este un bun prilej pentru realizarea de ecografii performante, în mod gratuit. Femeile însărcinate trebuie să știe că sunt disponibile 50 de locuri și trebuie să îndeplinească următoarea condiție: data ultimei menstruații să fie cuprinsă între 5 și 15 aprilie sau 5 și 15 iunie. Pacientele vor fi acceptate pe baza unei fișe de înregistrare, urmată de o consultație la medicul obstetrician. După acceptare, pacientele vor semna un contract prin care își manifestă disponibilitatea de a fi prezente în zilele de curs, în intervalele indicate.

Din program, vor face parte demonstrații live, susținute de lectori, dar și de cursanți (aceasta fiind particularitatea cursului), fiind vizată în special patologia malformațiilor fetale.

În atenția medicilor interesați: cursul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 15 credite, iar agenda cursului este orientată pe ecografia de trimestrele I și II și patologiile (în special cardiace), care pot fi descoperite în timpul sarcinii.

Înscrierile se fac pe adresa [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8676 secunde