Ecografia fetală, în atenția viitoarelor mămici și a medicilor din Constanța

580
4
Ecografia fetală, în atenția viitoarelor mămici și a medicilor din Constanța - ecografiefetalaisis-1406649303.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Privat Isis oferă gravidelor posibilitatea să beneficieze gratuit de ecografii fetale, iar medicilor cu specialitatea obstetrică-ginecologie să se perfecționeze în acest domeniu.

Pentru aceasta, atât medicii interesați, cât și viitoarele mămici trebuie să se înscrie la un curs de ecografie, "Ultrasound Academy Constanța", organizat de spitalul constănțean, care se va desfășura în perioada 28 - 30 august, la hotel Flora. La curs, vor participa lectori cu experiență: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) și dr. Răzvan Stanca (România).

Femeile însărcinate trebuie să știe că sunt disponibile 50 de locuri și trebuie să îndeplinească următoarea condiție: data ultimei menstruații să fie cuprinsă între 5 și 15 aprilie sau 5 și 15 iunie. Pacientele vor fi acceptate pe baza unei fișe de înregistrare, urmată de o consultație la medicul obstetrician. După acceptare, pacientele vor semna un contract prin care își manifestă disponibilitatea de a fi prezente în zilele de curs, în intervalele indicate. Înscrierile se fac pe adresa [email protected].

În atenția medicilor interesați: agenda cursului este orientată pe ecografia de trimestrele I și II și patologiile (în special cardiace), care pot fi descoperite în timpul sarcinii. Din program vor face parte demonstrații live, susținute de lectori, dar și de cursanți (aceasta fiind particularitatea cursului), fiind vizată în special patologia malformațiilor fetale.

Cei interesați pot găsi mai multe informații pe site-ul oficial al cursului, înregistrarea realizându-se online la:

http://www.uacc.obgyn.ro/ro.

Comentează știrea

XllyLtAbD
5 mai 2016
AJAQqMjHDWjNmCok

bCWu1A aiyftizuiwip, [url=http://twzanhrkkbog.com/]twzanhrkkbog[/url], [link=http://jywvwxyjlgxe.com/]jywvwxyjlgxe[/link], http://cshcgyvtekny.com/

JunJDDZqYHdGL
5 mai 2016
xQbeGOFmWJlPWaDkYaz

xPtWP0 rxmxrsfalytk, [url=http://kftwkpoxbuen.com/]kftwkpoxbuen[/url], [link=http://rokxzfmziqkq.com/]rokxzfmziqkq[/link], http://buucylmyhqvh.com/

assnumeolycg
18 decembrie 2016
e1dvq1js

fluoxetine 10 mg ebaylevaquin BUY CEFADROXIL albendazole

Robertamelm
31 decembrie 2016
aj94yrh0

Purchase Acyclovir CHEAP CEPHALEXIN

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9645 secunde