Ecografia de trimestrele I și II - curs pentru medici, în Constanța

150
Ecografia de trimestrele I și II - curs pentru medici, în Constanța - untitled-1404122478.jpg

Articole de la același autor

Eveniment de amploare, în această vară, dedicat medicilor cu specializarea obstetrică-ginecologie: în perioada 28 - 30 august se va desfășura, în stațiunea Mamaia, la hotel Flora, cursul "Ultrasound Academy Constanța", organizat de Spitalul Privat Isis.

Agenda cursului este orientată pe ecografia de trimestrele I și II. Din program vor face parte demonstrații live, susținute de lectori, dar și de cursanți (aceasta fiind particularitatea cursului), fiind vizată în special patologia malformațiilor fetale.

"În prima zi se va pune accentul pe ecografia de trimestrul I, în a doua zi pe ecografia trimestrului II și cordul fetal. În ultima zi a cursului se vor desfășura demonstrațiile practice și va avea loc o testare a cursanților. Totodată, se va organiza o masă rotundă cu prezentare de cazuri, reuniune la care vor lua parte renumiți medici din țara noastră", ne-au precizat organizatorii.

Lectorii cursului sunt: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) și dr. Razvan Stanca (Romania). Limba oficială a cursului: engleza. Pentru participare, taxa este de 300 euro pentru înregistrare ca medic cursant (cu o disponibilitate de 50 de locuri / 3 zile) și de 200 euro pentru înregistrare ca medic "observer" (cu o disponibilitate de 20 de locuri / 2 zile).

Cei interesați pot găsi mai multe informații pe site-ul oficial al cursului, înregistrarea realizându-se on-line: http://www.uacc.obgyn.ro/ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1807 secunde