€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

„E o continuare a ceea ce ați văzut în stradă“

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Decembrie 2013. Autor: Andreea NĂSTASE
Deși au renunțat la greva generală, reprezentanții federațiilor sanitare și cei ai coalițiilor profesioniștilor din sănătate, continuă dialogul cu Ministerul Sănătății pentru a preîntâmpina un eventual blocaj în sistem. Cu această ocazie, între cele două părți s-a semnat un protocol pe o perioadă nedeterminată, prin care să se găsească soluții la demersurile începute anul acesta.

„Vom putea, prin acest protocol, să creăm un cadru instituțional de lucru care să prevină, care să prevadă, o serie de situații complicate, o serie de situații care s-ar putea tensiona, dacă noi nu le-am gestiona cum trebuie și, bineînțeles, să ne consultăm, să găsim soluții pentru tot ceea ce noi vrem să întreprindem în viitor, pentru că știți foarte bine că sunt foarte multe acte normative care așteaptă la rând, și care este bine să cuprindă competența profesională, expertiza profesională a profesioniștilor din sănătate”, a spus ministrul Eugen Nicolăescu.

„E o continuare a ceea ce ați văzut în stradă”, a spus Marius Sepi, prim-vicepreședintele Sanitas, care deși este dispus să stea la masa negocierilor cu ministrul, nu renunță la revendicările sindicale.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8663 secunde