"E o continuare a ceea ce ați văzut în stradă"

139

Articole de la același autor

Deși au renunțat la greva generală, reprezentanții federațiilor sanitare și cei ai coalițiilor profesioniștilor din sănătate, continuă dialogul cu Ministerul Sănătății pentru a preîntâmpina un eventual blocaj în sistem. Cu această ocazie, între cele două părți s-a semnat un protocol pe o perioadă nedeterminată, prin care să se găsească soluții la demersurile începute anul acesta.

"Vom putea, prin acest protocol, să creăm un cadru instituțional de lucru care să prevină, care să prevadă, o serie de situații complicate, o serie de situații care s-ar putea tensiona, dacă noi nu le-am gestiona cum trebuie și, bineînțeles, să ne consultăm, să găsim soluții pentru tot ceea ce noi vrem să întreprindem în viitor, pentru că știți foarte bine că sunt foarte multe acte normative care așteaptă la rând, și care este bine să cuprindă competența profesională, expertiza profesională a profesioniștilor din sănătate", a spus ministrul Eugen Nicolăescu.

"E o continuare a ceea ce ați văzut în stradă", a spus Marius Sepi, prim-vicepreședintele Sanitas, care deși este dispus să stea la masa negocierilor cu ministrul, nu renunță la revendicările sindicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : Greva din sănătate, amânată
Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : "Ambulanța" nu intră în grevă
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.097 secunde