E DOVEDIT! Vaccinul ROR CAUZEAZĂ AUTISM. Companiile farmaceutice PLĂTESC BANI GREI pentru tăcere

150169
9
E DOVEDIT! Vaccinul ROR CAUZEAZĂ AUTISM. Companiile farmaceutice PLĂTESC BANI GREI pentru tăcere - vaccinbebelus-1471504334.jpg

Articole de la același autor

Studii recente arartă că într-adevăr există o legătură între vaccinul ROR și îmbolnăvirea copiilor cu autism. Medicul american dr. Wakefield a fost primul care a făcut publică legătura dintre autism și vaccinul anti rujeolă-oreion-rubeolă ( ROR ). Medicul a fost pentru mult timp persecutat și urmărit pentru descoperirile sale, fiind în imposibilitatea de a-și practica meseria. Potrivit anumitor surse, în ultimele luni, tribunalele, guvernelele și producătorii de vaccin au admis în liniște faptul că vaccinul ROR poate cauza autism. Companiile farmaceutice au mers chiar atât de departe, încât au plătit sume masive victimelor, în valoare totală de milioane de euro, în încercarea de a le compensa pentru daune și pentru a cumpăra tăcerea lor.

Sursa: http://www.whydontyoutrythis.com/2013/08/courts-quietly-confirm-mmr-vaccine-causes-autism.html?m=1

Comentează știrea

Ancuta
18 august 2016
sunteti tampiti?

Sa va fie rusine ca postati asemenea stiri false. Nu este suficient ca a luat amploare si la noi acest fenomen al "anti-vaxxer"-ilor care isi culeg informatiile din FB si de la Piersicuta, trebuie sa le mai dati si voi apa la moara pe site-uri de jurnalism "profesionist". Tampitilor.

Ionut
18 august 2016
Rusine

Un articol penibil,demn de can-can sau click.cum te poti numi ziarist daca publici asa ceva?chiar crezi ca tot ce apare pe internet e adevarat doar pentru ca e pe internet?o lipsa crasa de profesionalism din partea cuget liber!

Vox Dei
18 august 2016
autism in capul autorului

Cand publicati articole cu titlul : E DOVEDIT : Vaccinul ror produce autism trebuie sa te gantesti si la repercusiuni - sunt multi oameni care nu se informeaza deact din presa ( asa de slaba calitate cum este ) si acesti vor lua decizia de a nu isi mai vacccina copii ... datoria acestor articole inselatoare .......

autistul
18 august 2016
dovedit stiintific...

Andrew Jeremy Wakefield (născut cca. 1957) este un fost gastroenterolog și cercetător britanic, cunoscut pentru cercetarea frauduloasă (acum discreditată) din 1998 care susținea că există o legătură între administrarea vacinului împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei (ROR) și apariția autismului și boala intestinului După publicarea lucrării, alți cercetători au fost în imposibilitatea de a reproduce constatările lui Wakefield sau de a confirma ipoteza lui de asociere între vaccinul ROR și autism sau autism și boli gastro-intestinale O anchetă efectuată în 2004 de către reporterul Brian Deer de la Sunday Times a identificat conflicte de interes din partea lui Wakefield] și cei mai mulți dintre co-autorii și-au retras sprijinul pentru studiu British General Medical Council (GMC) (organizația din Anglia echivalentă Colegiului Medicilor din România) a efectuat o anchetă cu privire la acuzațiile de abateri de la procedurile științifice împotriva Wakefield și doi foști colegi Ancheta a fost bazată pe constatările reporterului Deer, inclusiv pe copii cu autism care fuseseră supuși unor proceduri medicale invazive inutile, cum ar fi colonoscopii si punctii lombare, și că Wakefield a acționat fără a solicita aprobările etice necesare de la comisia din GMC (echivalentul "Comisiei de etică și deontologie profesională" din Colegiul Medicilor din România).

elena
19 august 2016
si totusi

si totusi cum comentati nr foarte mare de copii autisti???cum comentati nr foarte mare de copii nenorociti de vaccinuri? cum comentati nr extrem de mare de bebelusi alergici/? totul e o coincidenta, nu?!nu va doresc sa fiti in pielea unei mame care desi a nascut un copil sanatos, s-a nenorocit din cauza unui vaccin. stati cu valul pe ochi in continuare!

Unul
19 august 2016
Articol fals

autorul articolului ar trebui sa se informeze mai bine inainte sa Scrie asa ceva. Da informatii false. Asta e jurnalism de 2 bani Si astfel de jurnalisti nu ar trebui lasati sa scrie. Cum adica "este dovedit" ca nu a prezentat nici o dovada. Rusine cu astfel de articole

Ionut
20 august 2016
Felicitari

Ziar mai de cacat nu o sa vedeti oameni buni in toata Romania , cum plm sa zici ca e dovedit?? De ce nu scrieti la titlu mare conform sursei etc se pare ca vaccinul ROR cauzeaza AUTISM ,?? SUGACILOR , FOMISTILOR ! Hai unlike , unfolow si duceti-va dracu cu stirile voastre de rahat !

Buna
21 august 2016
Pentru Elena

Doamna daca tot vreti sa facem statostiti cati copii au alergii sau cati au autist haideti sa facem statistici si cati copii au supravietuit oreionului fara sa moara,inaintea acestor vaccinuri intr-o epidemie de oreion supravietuiau unul doi copii...ce preferam un copil la doi metri sub pamant sau un copil cu oreion. Si dumneavoastra sunt sigura ca aveti acest vaccin a fost facut ani la rand obligatoriu si totusi nu aveti autism...Haideti sa nu mai blamam vaccinurile ci mediul in care traim. O mama care fumeaza 9 luni de sarcina se mira de ce copilul are alergii nu?

una
16 septembrie 2016
nu e chiar asa simplu

Eu am facut oreion. Pe vremea lui Ceasca, pe cand nu exista acest vaccin. Impreuna cu multi alti copii din clasa. Nu a murit niciunul. De oreion nu se moare. La adulti insa lucrurile se schimba, poate da complicatii urate. Vaccinul acesta este relativ recent introdus. Vaccinul contra pojarului a fost introdus acum aprox. 35 de ani. Iar schema de vaccinare s-a schimbat drastic fata de acum 10 ani. Si inca ceva: vaccinurile, in general, nu protejeaza decat pe termen limitat (un numar de ani) sau nici macar atat. Fiind internata in spital, am avut ocazia sa vad copil vaccinat antigripal, internat fiind bolnav de gripa. Si te rog nu generaliza (ref. la fumat, obicei cu care nu sunt nici eu de acord), dar te-as intreba cum ai proceda daca imediat dupa vaccinul de 2 luni copilul tau ar face edeme la manute si picioruse? iar doctorul ar da din umeri ca nu stie ce e?

Răspuns la: Pentru Elena
Adăugat de : Buna, 21 august 2016
Doamna daca tot vreti sa facem statostiti cati copii au alergii sau cati au autist haideti sa facem statistici si cati copii au supravietuit...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1931 secunde