E-coli face a treia victimă. Încă un bebeluș a murit la spital

176
E-coli face a treia victimă. Încă un bebeluș a murit la spital - ecoli-1455636518.jpg

Articole recomandate

E.coli face a treia victimă. Încă un bebeluș a murit la Spitalul Marie Curie, în această după amiază. Decesul a fost confirmat de reprezentanții spitalului.

Fetița era mai mică de un an și a fost intubată duminică noaptea, după ce starea ei s-a deteriorat. Micuța avea și o hemoragie cerebrală.

Bebelușul mai făcuse duminică noaptea un stop cardio-respirator, atunci medicii reușit să o salveze. Din păcate, episodul s-a repetat astăzi și nu s-a mai putut face nimic.

Fetița era diagnosticată cu sindromul hemolitic uremic, dat de bacteria E.coli. Această bacterie i-a afectat rinichii, sistemul cerebral și, în final, inima.

Acesta este al treilea deces. Luni a mai murit o fetița care fusese transferată de sâmbătă la Terapie Intensivă și care era intubată. O altă fetiță a murit, pe 4 februarie, la cinci zile după internare.

Autoritățile încă nu știu care este sursa bacteriei. În urma investigațiilor de la DSP Argeș s-a stabilit că nu apa potabilă este sursa infecției cu bacteria E.coli. Totodată, ministrul Agriculturii a declarat că deși au existat speculații potrivit cărora copiii s-au îmbolnăvit din cauza consumului de portocale, rezultatele probelor recoltate din fructe au ieșit negative, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Ianuarie 2016
Stire din Social : Se prăbușește natalitatea!
Pagina a fost generata in 1.0559 secunde