Durerile de umăr apar și din cauza unei luxații sau fracturi

161
Durerile de umăr apar și din cauza unei luxații sau fracturi - dureriledeumar1-1634563677.jpg

Articole de la același autor

Știați că durerile de umăr, mai ales dacă sunt persistente, scad calitatea vieții persoanei afectate? Din ce cauză apar acestea și ce opțiuni de tratament există? Umărul este o articulație complexă, care permite o gamă largă de mișcări, dar tocmai această complexitate o face susceptibilă la deteriorarea cauzată de suprasolicitare sau de leziuni. Durerea de umăr poate apărea ca rezultat al unei traume la oricare dintre dureri de cancer în articulația umărului din interiorul articulației, inclusiv mușchi, tendoane, ligamente, oase sau cartilaj. Termenul de durere cronică de umăr se referă la acele dureri care persistă mai mult de șase luni, precizează exquis.ro. Durerea poate fi constantă sau poate fi prezentă doar atunci când articulația umărului se mișcă și poate interfera cu activitățile cotidiene ale persoanei afectate și cu calitatea vieții.

În același timp, o persoană care are bursită suferă de inflamarea articulației umărului și se confruntă cu o durere surdă, umflarea, înroșirea sau sensibilitatea articulației și o durere crescută atunci când persoana se mișcă sau apasă pe articulație. Tocmai de aceea, tratamentul pentru bursită presupune odihnă, întinderi ușoare, administrarea unor antiinflamatoare nesteroidiene sau, la recomandarea medicului, administrarea de corticosteroizi sau, mai rar, de antibiotice.

De asemenea, durerea la umăr poate apărea, câteodată, din cauza unei luxații, a unei fracturi sau a altei leziuni acute a articulației umărului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.297 secunde