Durerile de cap se pot trata și cu remedii naturale

185
Durerile de cap se pot trata și cu remedii naturale - dureriledecap-1635339946.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, durerea de cap cauzată de sinuzită poate fi extrem de deranjantă, dar nu vă speriați, o puteți trata cu ușurință, acasă, cu remedii naturale. Potrivit dr. Violeta Miroiu, acest tip de durere este provocată de o boală în care mucoasa sinusurilor paranazale se inflamează. Deși este mai des întâlnită la copiii mici, mulți adulți suferă de aceasta.

Ca urmare, vă puteți atenua durerea de cap din sinuzită cu ajutorul unei soluții saline fiziologice, o opțiune bună pentru tratarea acestei afecțiuni.

Când majoritatea oamenilor se gândesc la soluția salină, cred că singura modalitate de a o obține este să o cumpere. Cu toate acestea, vă puteți crea propria soluție salină în confortul casei voastre. Tot ce aveți nevoie este puțină apă, pe care puneți-o într-un recipient. Apoi, adăugați puțină sare și clătiți-vă nasul cu ea.

În același timp, se recomandă ceaiurile pentru ameliorarea durerii de cap din sinuzită, întrucât ele asigură o hidratare excelentă, ceea ce este foarte important în această afecțiune. În prezent, există o mare varietate de ceaiuri din care puteți alege. Cu toate acestea, unele sunt mult mai utile decât altele. Totuși, dacă aveți o durere de cap sinusală, puteți începe cu ceaiul de gălbenele. Acestea au proprietăți antiinflamatoare care sunt esențiale pentru tratarea sinuzitei. De asemenea, menta este o opțiune bună pentru a ameliora durerea, pe lângă faptul că oferă corpului o hidratare adecvată. O altă variantă este ceaiul de lămâie, utilizat pe scară largă datorită proprietăților sale analgezice și sedative. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde