Dragoș Poteleanu a fost demis, dar nu se lasă: "Mă gândesc dacă voi participa la concurs pentru a reintra în funcție!"

636
3
Dragoș Poteleanu a fost demis, dar nu se lasă:

Articole de la același autor

Președintele revocat din funcție al CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că va participa la concursul care va fi organizat pentru ocuparea funcției de președinte al CJAS Constanța, funcție din care a fost demis în urma unui ordin al CNAS.

"Da, dacă am dreptul, voi participa la concursul pentru ocuparea funcției de președinte al CJAS Constanța, însă vom vedea când va fi organizat acest concurs și dacă voi putea îndeplini condițiile de participare", a declarat Dragoș Poteleanu.

Prin lege, președinții-directori generali revocați din funcție au posibilitatea să participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei funcții în concordanță cu noii indicatori. Reprezentanții Casei Naționale spun că modificarea în proporție de peste 50% a indicatorilor de performanță generali și specifici și a cerințelor specifice postului de președinte-director general s-a realizat ținând cont de actualele obiective ale sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Actualizarea indicatorilor s-a realizat cu precădere ținând cont de gradul actual de informatizare a sistemului asigurărilor sociale de sănătate. "Introducerea cardului național de sănătate dă o nouă dimensiune activității caselor de asigurări de sănătate din punct de vedere al monitorizării, evaluării, validării și decontării serviciilor medicale", precizează Vasile Ciurchea, președintele CNAS.

În urma actualizării acestor indici de performanță, de la 65, la 111, CNAS dorește îmbunătățirea colaborării cu furnizorii de servicii medicale în interesul asiguraților.

Comentează știrea

adevar
3 octombrie 2015
adevarul

Medici romani din constanta se ocupa cu drogat straine gravide si furt de copii . Inca nu au dat la nimeni tratament adecvat

Angajat CAS
3 octombrie 2015
Un impostor...

Ba esti idiot ?!? Tu uiti ca ai studii marinaresti facute cu chiu cu vai si apoi ai cumparat o diploma de la Spiru ?!? Sau faptul ca ai ajuns in functie datorita prestatiilor sexuale facute muierii rea de musca Carmen Raducu ? Ca sa nu mai spun ca faci parte din gasca mascariciului derehlat psihic si a betivului cu drena de NY... Hai sictir impostorule si apuca-te de o munca care ti se potriveste , hahalera !!!

Cosmin
4 octombrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected] Cerinte: - cunostinte despre utilizarea Internetului - cunostinte despre Word si Excel - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou - posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi Important: Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: [email protected] Oferte: -oferim instruire gratuita -contract -scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta -posibilitatea de a lucra de acasa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0376 secunde