Dr. Rodica Tudoran: "50% dintre pacienții care fac infarct nu au trecut niciodată pe la medic"

442
1
Dr. Rodica Tudoran:

Articole de la același autor

În contextul în care se petrec situații dramatice, precum accidente rutiere petrecute pe fondul unor afecțiuni care "lovesc" pacienții în cele mai neașteptate situații, medicii susțin că acestea ar putea fi evitate doar în anumite condiții.

"Ne-am confruntat de-a lungul timpului cu situații dintre cele mai grave, cu pacienți care, aparent sănătoși, au intrat în comă, au ajuns la spital în stare critică sau chiar au decedat din cauza atacurilor cerebrale, a infarcturilor. Sunt situații neprevăzute și aceste afecțiuni nu apar doar la vârstnici, așa cum ar crede toată lumea, ci și la pacienți foarte tineri, care nu cred sau nu știu că li se poate întâmpla așa ceva.

50% dintre cazurile de stop cardio respirator sau chiar infarct ajung la deces pentru că nu au trecut niciodată pe la medic, pentru investigații. În plus, factorii externi și stilul de viață determină afecțiuni grave, care apar pe nepusă masă", a explicat dr. Rodica Tudoran, șefa secției de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Constanța. 

Comentează știrea

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5924 secunde