Două linii de ambulanță privată, funcționale la Constanța

4401
Două linii de ambulanță privată, funcționale la Constanța - doualiniideambulanta-1431101036.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care suferă de afecțiuni ce îi imobilizează la pat sau care au nevoie de transport medical asistat de la o unitate sanitară la alta, pot beneficia de servicii de ambulanță și transport medical specializat în cadrul a două unități sanitare private.

Serviciul de ambulanță și transport medicalizat al Centrului Medical Iowe-med este un serviciu privat, dotat cu ambulanțe denumite unități medicale mobile de intervenție și transport, fiind acreditat de Ministerul Sănătății.

"Echipajele noastre sunt experi-mentate în transporturi medicalizate interspitalicești și pe distanțe lungi, interne și internaționale.

Cele șase ambulanțe ale Centrului Medical Iowemed sunt echipate, după ultimele standarde europene, care permit transportul pacienților în cele mai bune condiții de siguranță. Dotările speciale sunt reprezentate de: targă cu tren de rulare escamotabil și cu sistem de fixare variabil, sisteme de încălzire/răcire în celula de urgență, monitor, defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, tărgi, truse de medicație, aspirator de secreții, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport. Accesibilitatea la serviciile de ambulanță este asigurată 24/24 h. În momentul de față, serviciul de ambulanță asigură servicii și pentru hoteluri și pentru manifestările culturale, artistice, competiții sportive", precizează reprezentanții Iowemed.

O linie unică de transport medical asistat al pacienților care au nevoie să ajungă la un spital din Constanța, dintr-un alt oraș din țară sau chiar în străinătate este asigurată și de Spitalul privat ISIS.

"În cadrul Spitalului ISIS funcționează un serviciu de ambulanțe care au medic și asistent medical care pot transporta pacienții la oricare unitate medicală din Constanța, dintr-un alt oraș din țară sau chiar în străinătate, la cerere. Linia de ambulanțe, două de tip A1, adică având ca dotări truse medicale, oxigen, aspiratoare nazale, cărucioare retractabile și tărgi individualizate, dar și o ambulanță de tip B1, având ca dotări o rampă, targă, cărucior și resuscitare, poate fi accesată de pacienții constănțeni", a explicat reprezentantul Spitalului ISIS, Andreea Hahui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3397 secunde