Donează 2% din impozit pentru reabilitarea secției de neonatologie din Constanța

139
Donează 2% din impozit pentru reabilitarea secției de neonatologie din Constanța - doneaza2dinimpozitpentrussectia-1398609853.jpg

Articole de la același autor

Diagnosticarea corectă și tratarea în cele mai bune condiții a nou născuților prematuri și bolnavi  înseamnă scăderea ratei de morbiditate și mortalitate infantilă neonatală. Constanța se confruntă, din păcate, cu probleme legate de îngrijirea copiilor născuți prea devreme din cauza faptul că, secția de neonatologie din cadrul Spitalului Județean Constanța nu beneficiază de condiții și aparatură modernă.


În acest sens, conducerea unității sanitare, împreună cu Asociația "Dăruiește Aripi" a demarat un proiect de reabilitare completă a secției. 


Investiția este însă extrem de costisitoare, costul total ridicându-se la aproximativ 500.000 euro, motiv pentru care, reprezentanții asociației fac apel la sprijinul constănțenilor. 


"Facem apel către publicul larg să se alăture inițiativei «Dăruiește Aripi» prin direcționarea a 2% din impozitul pe profit către acest proiect până pe 25 mai 2014, prin completarea formularului 230 sau 200. Urnele noastre mobile sunt în cele două mall-uri constănțene. Totodată, firmele cu profit pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către acest proiect prin încheierea unui contract de sponsorizare. Acești bani trebuie să fie utilizați eficient, în beneficiul direct al copiilor care au nevoie de condiții normale de tratament", a declarat Alina Vasea, președintele Asociației "Dăruiește Aripi". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.399 secunde