Donați 2% din impozitul pe venit pentru ajutorul copiilor cu diabet

339
1
Donați 2% din impozitul pe venit pentru ajutorul copiilor cu diabet - donati2lasuta-1400689676.jpg

Articole de la același autor

Numărul copiilor și tinerilor diagnosticați cu diabet zaharat a crescut de 36 de ori, comparativ cu perioada de dinainte de 1989. În Dobrogea, spun reprezentanții Asociației Copiilor și Tinerilor cu Diabet din Constanța "Sweet Land", "sunt descoperite și nouă cazuri de diabet, într-o lună".

"Situație alarmantă, așadar, care necesită multă educație și atenție în monitorizare, pentru familie și tânăr", a adăugat Liliana Moldo-veanu, președintele asociației.

În aceste condiții, și cel mai mic sprijin, care poate consta în direcționarea a 2% din impozitul pe venit, poate fi de un real ajutor. "Pentru a ne continua proiectele și în anul 2014 - de informare și educație prin grupuri suport, pentru cazurile noi diagnosticate - ne puteți sprijini direcționând 2% din impozitul pe venit", a afirmat Liliana Moldoveanu. Datele asociației și restul informațiilor necesare le găsiți pe www.sweetland.ro.

Dintre proiectele desfășurate până în prezent, menționăm: "Sănătatea din farfurie", "Artă și prietenie în bucătărie", "Trăiește viața la maximum", "Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului - Zâmbește Dulce".

Cea mai importantă realizare din 2013 a fost acordarea premiului pentru cea mai implicată asociație cu impact în viața locală, de un juriu național și de Colegiul Medicilor din România, la Gala Medica 2013.

Vă reamintim că toată echipa asociației lucrează absolut voluntar. 

Comentează știrea

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Sfaturi pentru diabetici
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum debutează diabetul de tip 1
Pagina a fost generata in 0.372 secunde