DISPERARE! SPITALUL, PLIN DE COPII CU MENINGITĂ. ȘCOLILE CONSTĂNȚENE, APROAPE DE CARANTINĂ?

36475
3
DISPERARE! SPITALUL, PLIN DE COPII CU MENINGITĂ. ȘCOLILE CONSTĂNȚENE, APROAPE DE CARANTINĂ? - meningita-1476099495.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale sunt în alertă maximă din cauza numărului mare de îmbolnăviri de meningită virală depistate la copiii de vârstă școlară și nu numai. 


Citește și Meningită în școlile constănțene / Szemerjai: "Avem două cazuri la clasa I"



"Dacă în lunile trecute nu am înregistrat cazuri de meningită virală, luna aceasta numărul îmbolnăvirilor a crescut considerabil, iar cei mai mulți dintre cei afectați sunt copii cu vârste sub 15 ani", susțin medicii constănțeni. 


"Nu există gărzi în care să nu avem măcar 2-3 astfel de cazuri", ne-a declarat directorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, dr. Stela Halichidis.

Copii de la Școlile 8, 39, 37, LPS și Valu - sunt doar câteva unități de învățământ care se confruntă cu această problemă.








Comentează știrea

fani
10 octombrie 2016
oare de ce ...

Sutele de toalete publice bagate in cabine telefonice ,focar de boli groaznice ,prin toate parcurile orasului .Adevarata crima la sanatatea locuitorilor .Fabricantul acestora precizeaza a nu fi folosite decat pe santiere constructii si la evenimente publice ocazionale .Cine si de ce le-a aprobat ?

Cum asa
10 octombrie 2016
Meningita

Cum doamna director de spital ,acum o săptămână spuneați tot prin ziare ca nu exista nici un caz de meningita și acum spuneți ca vin cate doua trei??Aveați intenția sa ascundeți ceva??

Titel
10 octombrie 2016
Meningita

Poate ne spune dr ilicea eugen si elvira de ce nu-si trateaza nepotul george pentru dementa paranoica!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.591 secunde