Directorul INFP despre un posibil CUTREMUR DEVASTATOR: "Zona seismică Vrancea rămâne încărcată. NU este EXCLUS nimic"

901
1
Directorul INFP despre un posibil CUTREMUR DEVASTATOR:

Articole recomandate

Directorul științific al științific al Institutului Național pentru Fizica Pământului, Mircea Radulian, sugerează că declarat că ultimul cutremur de 4.9 grade pe Richter, produs miercuri în zona în Vrancea, ar putea putea prevesti un seism mai mare, scrie evz.ro


"Putem vorbi de dublet, de două cutremure de magnitudini apropiate, de magnitudini moderate, ceva mai mari decât cele obișnuite. Zona Vrancea, după cum se știe, de multe ori produce astfel de evenimente cuplate, apar două-trei cutremure, în decurs de o zi sau două zile.

Zona Vrancea este o zonă destul de mare, capabilă să producă seisme de magnitudini mari, magnitudini de peste 7. Aceste cutremure, într-adevăr, descarcă local, în anumite zone mai descarcă tensiune, dar pe total, zona rămâne totuși încărcată", a explicat Mircea Radulian.


Un nou cutremur, cu magnitudinea de 4,8 pe scara Richter s-a produs a avut loc miercuri dimineața, la ora 5;32, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la o adâncime de 150 de kilometri.


sursa: evz.ro


Comentează știrea

Gogaie
2 august 2017
Of, of, of!!

Bai fratilo, voi cititi ce scrieti!!?? Nu are nicio noima. Finalul este apoteotic, zona vrancea judetul buzau. Pe bune!!!??? Sunt doua judete digerite.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4659 secunde