Dietă împotriva celulitei. Ce ne recomandă specialiștii

304
Dietă împotriva celulitei. Ce ne recomandă specialiștii - dietaimpotrivacelulitei-1406827235.jpg

Articole de la același autor

Celulita este o problema ce afectează sute de milioane de femei din întreaga lume și un subiect care îi interesează atât pe specialiștii în nutriție și sport, cât și pe cei ce activează în industria cosmetică și chiar în medicină. Aspectul de "coajă de portocală" al pielii este numai unul dintre numeroasele dezavantaje pe care le suferim atunci când celulita începe să se instaleze, ea fiind de asemenea și un semnal ce ne avertizează că nu ducem un stil de viață sănătos.

Specialiștii centrului de înfrumusețare Cellulem Block Belleza din Constanța ne recomandă câteva schimbări esențiale ce trebuie implementate în rutina noastră zilnică. Consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi nu numai că are efecte benefice asupra sănătății noastre în general, dar este și un mod facil de a elimina celulita și de a ne ajuta pielea să își recapete aspectul sănătos. Introducerea în dietă a cât mai multor fructe și legume: o dietă echilibrată concentrată pe eliminarea celulitei și implicit a toxinelor din organism trebuie să se bazeze pe consumul regulat de fructe și legume, mai ales în stare crudă. Vitaminele, mineralele, antioxidanții și apa din acestea vor avea efecte semnificative asupra eliminării celulitei dacă sunt consumate în mod constant.

Consumul de "grăsimi sănătoase", acizii grași de tip Omega 3 nu numai că au un beneficiu direct asupra sănătății pielii, dar reduc de asemenea riscul de îmbolnăvire al sistemului cardio - vascular. Evitarea unor alimente periculoase: alimentele procesate, mâncărurile de tip fast-food, alimentele bogate în zahăr, alcoolul, alimentele conservate sau foarte sărate, toate ar trebui consumate cu moderație și, dacă se poate, eliminate complet pentru a reduce riscul acumulării celulitei.

De asemenea, specialiștii recomandă combinarea unor exerciții fizice specifice pentru eliminarea celulitei cu tratamente specializate care conduc la pierderea în greutate și la eliminarea depozitelor de grăsime de sub piele. Chiar dacă unele tratamente profesionale pot compensa lipsa unei vieți active din punct de vedere fizic, exercițiile fizice efectuate în mod constant au beneficii asupra sănătății, dincolo de pierderea în greutate și eliminarea celulitei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3453 secunde