Diabeticii se plâng că nu au ce le trebuie pentru a-și controla boala

173
Diabeticii se plâng că nu au ce le trebuie pentru a-și controla boala - diabet-1500298447.jpg

Articole de la același autor

Persoanele de diabet se plâng că testele oferite de stat pentru glicemie nu le sunt suficiente, ei primind câte o sută de teste, trei luni, adică, un sfert din câte le-ar trebui. Ministrul Sănătății spune că programul pentru diabetici este mult peste cel al altor state europene.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a campionatului DiaEuro 2017 că "programul român de diabet este foarte bun, chiar ultimele descoperiri în materie, orale și injectabile. Avem acele insuline speciale care la noi sunt decontate. Suntem aici pentru a da un semnal referitor la faptul că pacienții cu diabet pot să aibă activități sportive, pot să obțină performanțe și în același timp să dăm un semnal cu privire la faptul că sportul, mișcarea este foarte importantă atât în prevenție, cât și tratamentul bolilor. Suntem alături de pacienții cu diabet și acesta este motivul pentru care am fost astăzi aici".

Chiar dacă Florian Bodog a susținut că programul național pentru diabetici este foarte bun, cei care suferă de această afecțiune se plâng că nu au tot ce le trebuie pentru a-și controla boala.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0925 secunde