Detoxifierea cu lămâi

438
1
Detoxifierea cu lămâi - detoxifiereaculamai-1376917498.jpg

Articole recomandate

Lămâile reprezintă un izvor de sănătate iar, mai nou, până și vedetele de la Hollywood optează pentru dieta de detoxifiere cu lămâi. Cu ajutorul acestei diete poți pierde chiar 4,5 kilograme în două săptămâni.

Dieta cu lămâi conține suficiente elemente nutritive pentru a fi energizat, dar și pentru a curăța corpul de toxine.

Așa se prepară dieta cu lămâi

Este bine să consumi un pahar cu apă, o jumătate de lămâie proaspătă, două lingurițe de sirop pur de arțar, un vârf de cuțit de boia iute și o sticlă.

Ia un pahar și umple-l pe jumătate cu apă, apelează la o jumătate de lămâie și stoarce sucul, asigurându-te că nu cade și pulpa. De asemenea, asigură-te că au căzut și semințele.

Imediat după ce ai pus sucul de lămâie, adaugă două linguri de sirop de arțar. Încearcă mai apoi să pui un vârf de cuțit de boia iute în pahar. Acum urmează să amesteci bine tot conținutul.

După ce ai amestecat foarte bine, umple paharul cu apă și pune conținutul într-o sticlă, apoi agită foarte bine și poți să bei liniștit.

Dieta cu lămâi - ce conține?

Trebuie să îți amintești că lămâile reprezintă o sursă importantă de sub-stanțe nutritive: vitamina C, vitamina B, riboflavina, calciu, fosfor, magne-ziu, proteine și hidrați de carbon, toate acestea se găsesc în sucul de lămâie. În plus, este bine de știut că atunci când consumi sucul de lămâie dimineața, efectele benefice asupra stării tale de sănătate vor fi și mai puternice.

(sursa:www.corpuluman.ro)

Comentează știrea

Laurentiu
22 ianuarie 2015
Cea mai buna oferta de lucru!

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Sănătate : Hidratarea  cea de toate zilele
Pagina a fost generata in 0.5652 secunde