Detoxifiați-vă organismul cu sucuri și supe din legume și fructe!

271
Detoxifiați-vă organismul cu sucuri și supe din legume și fructe! - detoxifieresursatotalhealth-1635253308.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu știați, aflați acum! Datorită multiplelor beneficii oferite de fructele și legumele consumate sub formă de sucuri și supe, vă puteți detoxifia organismul într-un timp relativ scurt. De fapt, susține Anca Mândilă, nutriționist, o cură de detoxifiere cu sucuri și supe poate ajuta organismul să elimine nu doar toxine, ci și să contribuie la îmbunătățirea funcțiilor organelor interne, la prevenirea îmbătrânirii și a bolilor cronice, la menținerea unei greutăți echilibrate și garantează bunăstarea și calitatea ridicată a vieții fiecăruia dintre voi.



De precizat că pentru a urma această cură, trebuie să fiți flexibil și să recurgeți la consumul de fructe și legume specifice sezonului. De asemenea, dacă intenționați să urmați cura în anotimpul rece, va trebui să alegeți supe care să vă încălzească, iar pentru zilele călduroase optați pentru sucuri răcoritoare de fructe. Ambele opțiuni pot ajuta la curățarea și mineralizarea organismului și pot fi combinate. Ideal ar fi să vă preparați singur sucurile într-un blender.



Apoi, asigurați-vă că produsele pe care vreți să le cumpărați nu conțin zaharuri sau alți aditivi ce pot împiedica procesul de detoxifiere. Tot ce trebuie să faceți este să încercați să mâncați sănătos, evitând consumul următoarelor produse: carne roșie, prăjeli, zahăr, pâine, dulciuri, biscuiți și alte produse similare. În loc de acestea, consumați în mod exclusiv: salate cu fructe uscate, supe, tocănițe și mâncăruri de legume, mere, pere, ananas, papaya sau avocado, orez brun sau mei integral. Înainte de micul dejun consumați două pahare de apă caldă în care să adăugați sucul de la o jumătate de lămâie și o lingură de semințe de in. La micul dejun serviți suc de mere, pere, morcovi, ananas sau ghimbir, iar la prânz serviți suc de varză, sfeclă, mere și morcovi. Cina poate conține supă de varză, morcovi, ceapă, usturoi, praz, dovleac și anghinare. Pe lângă supă, puteți mânca și un ou fiert tare sau puțină linte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde