Descoperă ritualul frumuseții de la Iowemed

203
Descoperă ritualul frumuseții de la Iowemed - descoperaritualul-1444663569.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 13:30, constănțencele sunt invitate să facă cunoștință cu Iowemed Alderma - primul Centru de Medicină Estetică Facială și Corporală, integrat într-o structură medicală complexă, cu experiență de peste 20 de ani în domeniu.

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări ale terapiilor și tratamentelor de dermato-cosmetică, prezentarea conceptului original New Skin realizate de către dr. Ionica Ciortan, dr. Emma Gheorghe,dr. Alexandra Popa și dr. Veronica Taraciuc.

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea parteneriatului Iowemed Alderma cu Techir, având un concept comun în tratamentele corporale. Doamnele și domnișoarele care vor fi prezente la eveniment vor beneficia de oferte unice valabile doar în ziua evenimentului. La achiziționarea unui pachet de tratament vor primi cadou o ședință "Ritualul frumuseții" - Techir & Alderma. Totodată, reprezentanții Centrului de dermato-estetică facială și corporală Alderma, din cadrul Iowemed, pregătesc și o tombolă surpriză cu premii oferite de Iowemed Alderma, Techir, Cămara cu Merinde și Yoga Joy.

Pentru încrieri la eveniment aveți la dispoziție numerele de telefon 0749.144.201 sau 0241.58.76.76 și emailul dermato. [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Consultații pentru copii, la Iowemed
Pagina a fost generata in 0.5807 secunde