Departamentul Inimii la Spitalul Județean va fi complet pe 23 mai

398
Printre recentele renovări ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, se numără și restaurarea Secției de Cardiologie Cardiovasculară.
Astfel, prin asocierea acestei secții cu Laboratorul de Cateterism Cardiac, a fost înființat, pentru prima dată în județul nostru, un departament al inimii, dedicat diagnosticării corecte și tratamentului prompt al bolnavilor cu afecțiuni cardiovasculare. Autoritățile locale constănțene și reprezentanții Spitalului Județean au anunțat, ieri, în cadrul inaugurării noului sistem de monitorizare video, că Departamentul Inimii va fi complet peste aproape patru săptămâni, în data de 23 mai, când va fi deschisă și Clinica de Chirurgie Intervențională. Medicii speră să reducă, astfel, numărul infarctelor semnalate la nivelul județului Constanței, care s-a dublat față de acum zece ani.
Tot ieri, reprezentanții Consiliului Județean au discutat și despre deschiderea primului centru medical multifuncțional care se va deschide în curând la Băneasa. Structura medicală va asigura tratarea bolnavilor din zonă, care nu au acces la niciun fel de centru medical, după desființarea de anul trecut a singurului spital din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5095 secunde