De ce leșinăm

1593
1
De ce leșinăm - faint-1319053857.jpg
Cea mai frecventă cauză a leșinului este sincopa vasovagală, ce se declanșează atunci când organismul uman reacționează în mod exagerat la factorii declanșatori. Adică la vederea sângelui, în urma statului în picioare pentru o perioadă de timp îndelungată sau la stresul emoțional extrem. În aceste cazuri, pierderea cunoștinței este de scurtă durată și este cauzată de o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, fapt ce reduce fluxul de sânge către creier.
Înainte de leșin, pot să apară și alte simptome, precum paloarea pielii, delir, câmp vizual îngustat, greață, senzație de căldură și sudoare rece.
Sincopa vasovagală nu necesită tratament, dar poate fi simptom al unei boli, de obicei cardiovasculară, astfel că, după un astfel de episod, este bine să fie consultat medicul.

Comentează știrea

alex
31 decembrie 2011
hello

si eu lesinam i fiecare zi cand eram adolescent .Ma duceam la doctor imi faceam analizele dar totul rea bine si tot lesinam.Doctoeii nu stiau de ce lesinam dar am descoperit ca lesinam din cauza ca AURA CORPULUI nu era puternica avea o bresa.acum fac MEDITATII si ma simt mult mai bine

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Eveniment : Panică în biserică
Pagina a fost generata in 0.3386 secunde