De ce este bun muștarul pentru sănătate

632
De ce este bun muștarul pentru sănătate - mustar-1335103570.jpg
Folosit, în general, pentru a oferi un gust mai bogat alimentelor, muștarul este foarte bun pentru a trata durerile de gât, arsurile și ajută în prevenirea cancerului. În cazul în care ai gâtul inflamat, îl poți trata cu un amestec obținut din o linguriță de semințe de muștar, sucul de la jumătate de lămâie, o linguriță de sare, o linguriță de miere și o jumătate de cană de apă fierbinte. Ingredientele amestecate se țin într-o cană acoperită timp de un sfert de oră, după care se strecoară zeama și se folosește pentru gargară, de trei ori pe zi până la rezolvarea problemei.

Totodată, muștarul conține substanțe care previn apariția și răspândirea cancerului în organism. Specialiștii sunt de părere că muștarul trebuie consumat în cantități mari de către bolnavii de cancer la nivelul vezicii urinare, în paralel cu tratamentul medicamentos și citostaticele. Mai mult, acest ingredient este eficient și în ameliorarea durerii provocate de arsuri.

Dacă te-ai opărit sau te-ai ars la mână în timp ce preparai mâncare, trebuie să te speli cu puțină apă rece, după care să aplici un strat subțire de muștar pe zona arsă, timp de 20 de minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3733 secunde