"Dacă ies din casă, mi se cere demisia"

151

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că dacă și-ar da demisia problemele din sistem nu vor fi rezolvate și nici accesul pacienților la medicamente. "Mi se cere demisia pentru orice. Dacă ies din casă, mi se cere demisia. Daca intru în minister, mi se cere demisia. Dacă ies din minister, mi se cere demisia. Asta nu este o problemă. Demisia ministrului Sănătății nu rezolvă problemele din sistem și nu rezolvă nici accesul pacienților la medicamente", a declarat ministrul Sănătății, la o dezbatere pe teme de sănătate.


Referindu-se la taxa clawback, Florian Bodog a spus că va propune o soluție care nu este adresată deocamdată companiilor producătoare de medicamente.


"Această soluție nu va fi deocamdată adresată nici companiilor producătoare de generice, nici companiilor producătoare de inovative. Asta este o soluție care va atinge un anumit segment de preț. La asta lucrăm împreună cu CNAS", a mai afirmat Bodog.


Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) i-a solicitat premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Sănătății, Florian Bodog și a președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, pentru încălcarea programului de guvernare și promovarea unor politici de sănătate în detrimentul pacientului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Septembrie 2017
Stire din Social : Când vine vaccinul antigripal
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Spitalul Floreasca va fi mutat
Pagina a fost generata in 0.3762 secunde