Cursuri gratuite pentru personalul medical dentar din Constanța

537
Cursuri gratuite pentru personalul medical dentar din Constanța - meddentara-1338923785.jpg
Societatea Română de Ergonomie Dentară va desfășura din toamna acestui an o serie de programe de training adresate personalului medical dentar, în patru orașe din țară, printre care și Constanța. Campania de instruire se va derula din octombrie 2012 până în luna mai 2013 și face parte din proiectul "Ergonomie, prevenție, management performant în medicina dentară prin aliniere la standarde europene". Acțiunea are drept scop creșterea calității serviciilor stomatologice din România și alinierea acestora la standardele europene.

Programele de formare profesională continuă oferite de organizatori au ca tematică ergonomia și prevenția dentară, dar și managementul performant al cabinetului de medicină dentară, bazat și pe tehnologia informației și comunicațiilor. Precizăm că programul de instruire se va desfășura la Constanța cu sprijinul Universității "Ovidius". La nivel național, proiectul urmărește instruirea a 3.120 de persoane în domeniile ergonomiei, pre-venției și managementului.

"Prin acest program intensiv, personalul medical va acumula cunoștințe și va aprofunda tehnici de management aplicabile în cabinetul de medicină dentară, precum și cunoștințe de organizare a cabinetului pe principii ergonomice. Cursurile sunt complet gratuite, iar cazarea, masa și transportul cursanților se vor deconta în limita preve-derilor legale", a declarat dr. Cristian Comeș, președintele Societății Române de Ergono-mie Dentară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Sănătate : Cum să prevenim căderea dinților
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : 80% dintre boli pot fi depistate de dentist
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Când îl ducem la dentist pe cel mic
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde