Cursuri gratuite pentru moașe și asistente, oferite de Spitalul privat ISIS

1052
Cursuri gratuite pentru moașe și asistente, oferite de Spitalul privat ISIS - cursisis-1490027069.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii de la Spitalul privat ISIS au creat un program special, un curs pentru moașe și asistente, prin intermediul căruia sunt prezentate metode de îngrijire a gravidei în timpul travaliului, dar și de îngrijire a nou-născutului și a proaspetei mămici.


Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile, 22 și 23 martie. Invitații speciali care vor susține programul sunt Stelli Terezia Elisabeta, moașă din UK, și moașa Irina Popescu, care va fi și speaker.


În prima zi de curs, mâine, 22 martie, se vor urmări ghidurile de îngrijire a gravidei "low risk" în timpul travaliului. Programul se încadrează între orele 09:00-12:00, apoi va urma pauza de masă, 12:00-13:00, iar de la 13:00 la 16:00, din nou curs. 


"Această primă parte a cursului va cuprinde: documentația în timpul travaliului; criterii medicale pentru acceptarea gravidei la centrul de naștere; monitorizarea travaliului; travaliul și nașterea în apă; protejarea perineului; stagiul al treilea al travaliului: nașterea placentei; îngrijirea lehuzei; gestionarea în echipă a posibilelor urgențe obstetrice (Hemoragie, Shouler dystocia)", explică specialiștii Spitalului ISIS. 


În cea de-a doua zi a cursului, participanții vor primi informații noi despre îngrijirea optimă a nou-născutului și a proaspetei mămici. Programul este cuprins între orele 09:00 și 16:00, cu o pauză de masă de la 12:00 la 13:00. A doua parte a cursului va cuprinde: îngrijirea optimă a nou-născutului în primele zile de viață, nevoile nutriționale ale nou-născutului și îngrijirea nou-născutului.


Cursul se va desfășura la Hotel Dali, strada Smârdan, numărul 6A, iar participarea este gratuită. 


Înscrierile se fac pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0754.227.070.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Martie 2017
Stire din Sănătate : Urgența, asaltată de bolnavi
Pagina a fost generata in 0.5706 secunde