Cursuri de infirmiere, organizate de Crucea Roșie Constanța

1178
Cursuri de infirmiere, organizate de Crucea Roșie Constanța - infirmiere-1339171875.jpg
Persoanele care doresc să devină infirmiere și surori voluntare de Cruce Roșie se pot înscrie la cursuri organizate de Crucea Roșie, filiala Constanța. Printre condițiile pe care trebuie să le îndepliniți se numără vârsta de peste 18 ani și absolvirea gimnaziului.
Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii Constanța, spune că dosarele trebuie să conțină o cerere de înscriere, un Curriculum Vitae, adeverință medicală din care să reiasă că sunteți apt/ă pentru curs, o copie după certificatul de naștere și după cartea de identitate. De asemenea, trebuie să atașați o copie după certificatul de căsătorie, dacă este cazul, și o copie legalizată după actul de studii al ultimei școli absolvite.
"Cursul se desfășoară pe o perioadă de trei luni, iar dosarele de înscriere pot fi depuse la sediul Crucii Roșii Constanța până pe 15 februarie", a declarat Carmen Lungu.
Costul total al cursului este de 600 de lei, din care 10 lei reprezintă taxa de înscriere, și se poate achita în două rate. Prima rată trebuie achitată, în mod obligatoriu, la începutul orelor de curs, iar cea de-a doua, înainte de sfârșitul cursurilor. Carmen Lungu a precizat că aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților și Ministerul Educației. La terminarea orelor de curs, absolvenții vor primi două diplome, una pentru infirmieră, recunoscută în țară, și una pentru soră voluntară de Cruce Roșie, recunoscută și peste hotare.
Persoanele interesate se pot înscrie la sediul filialei constănțene de Cruce Roșie, localizat pe strada Constantin Brătescu, nr. 71, iar pentru mai multe informații, puteți apela numerele de telefon 0722/241.206, 0768/060.127 sau 0341/412.483.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7454 secunde