Curs despre ecografia fetală, în Constanța

134

Articole de la același autor

Un eveniment de amploare, dedicat medicilor cu specializarea obstetrică-ginecologie, se va desfășura în această vară în stațiunea Mamaia: în perioada 28 - 30 august, la hotel Flora, va fi ținut cursul "Ultrasound Academy Constanța", organizat de Spitalul Privat Isis.

Agenda cursului este orientată pe ecografia de trimestrele I și II. Din program vor face parte demonstrații live, susținute de lectori, dar și de cursanți (aceasta fiind particularitatea cursului), fiind vizată în special patologia malformațiilor fetale.

"În prima zi se va pune accentul pe ecografia de trimestrul I, în a doua zi pe ecografia trimestrului II și cordul fetal. În ultima zi a cursului se vor desfășura demonstrațiile practice și va avea loc o testare a cursanților. Totodată, se va organiza o masă rotundă cu prezentare de cazuri, reuniune la care vor lua parte renumiți medici din țara noastră", ne-au precizat organizatorii.

Lectorii cursului sunt: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) și dr. Răzvan Stanca (Romania). Cei interesați pot găsi mai multe informații pe site-ul oficial al cursului, înregistrarea realizându-se on-line: http://www.uacc.obgyn.ro/ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5169 secunde