Curățarea limfei, realizată cu suc de afine

515
Curățarea limfei, realizată cu suc de afine - detoxifierealimfeisursabiosunlin-1626461049.jpg

Articole de la același autor

În caz că nu știați, sistemul limfatic acționează ca un sistem de canalizare în miniatură. De fapt, spun specialiștii, el are rolul de a transporta deșeurile din celule, sânge, colon și rinichi, întrucât funcționează ca un filtru pentru bacterii, microorganisme și de eliminator al celulelor moarte și a deșeurilor din corp.

Mediciii susțin că alimentele pe care le consumă oamenii sunt digerate de organism pentru a extrage substanțele nutritive necesare pentru fiecare celulă vie a corpului uman. Celulele, la rândul lor, procesează acești nutrienți și astfel sunt eliberate unele deșeuri. Ca urmare, o detoxifiere regulată este vitală, altfel organismul se va îneca în propriile deșeuri și vor apărea blocaje ale ganglionilor limfatici, care vor reduce capacitatea organismului de a rezista la boli.

Pe scurt, toată lumea are nevoie de o detoxifiere a sistemului limfatic, pentru a scăpa de toate deșeurile acumulate de-a lungul vieții. Curățarea acestui sistem ajută la curățarea fiecărui organ din corp. Sistemul limfatic se poate bloca din cauza unui consum excesiv de lactate, tutun, alcool, medicamente, sau din cauza deshidratării, bolilor și virușilor.

Simptomele unui sistem limfatic lent, încărcat sunt incapacitatea de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor, oboseala persistentă, care nu se ameliorează prin somn și odihnă, umflarea ganglionilor limfatici, umflarea splinei, circulația proastă a sângelui, transpirație excesivă, tensiune arterială sistolică mare.

Pentru curățarea limfei se recomandă sucul de afine, care poate curăța sistemul limfatic, intestinele și rinichii de diferite tipuri de toxine dăunătoare. Afinele conțin foarte mulți compuși, care ajută la eliminarea grăsimii din sistemul limfatic, dar și antioxidanți (mai ales vitamina C) care contribuie la detoxifierea rinichilor, fibre dietetice, vitamina K, potasiu și vitamina A.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Sănătate : Supe pentru detoxifierea ficatului
Pagina a fost generata in 0.5156 secunde