Cum va fi vremea mâine, la Constanța

220
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - temperaturameteofrig-1416937171.jpg

Articole de la același autor

Mâine, în toată țara, valorile termice diurne vor continua să scadă ușor, astfel încât vremea va fi rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros în sudul și în estul țării, dar și în zonele joase din restul teritoriului, însă doar trecător și izolat vor fi ninsori slabe sau burniță.


Miercuri, se va semnala ceață, local în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade și 6 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. 


La Constanța, vremea va fi însorită, vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică abia dacă va atinge 0 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori și termometrele vor indica minimum -4 grade. Miercuri, soarele va fi cu dinți și vom avea între -3 și 0 grade. Vineri se mai încălzește puțin, până pe la 2 grade, dar va fi mai mult înnorat și de sâmbătă vin ploile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3848 secunde