Cum să acordăm primul ajutor copiilor

251
Cum să acordăm primul ajutor copiilor - cumsaacordam-1444228408.jpg

Articole de la același autor

Tu știi cum să reacționezi în situații de urgență? Te gândești dacă și cutia ta de medicamente este în siguranță, fiindcă au fost cazuri când copilașii au înghițit pastile pentru că nu erau supravegheați? Ai o stare de neîncredere legată de diversificare?

Pentru a fi pregătit să reacționezi corect în situațiile când un membru al familiei este în pericol poți participa la cursul de prim ajutor organizat de specialiștii BB Center din Constanța.

"Orice minut contează! Reacția fiecăruia dintre noi este importantă. Dacă micuțul tău manifestă simptome violente și constați că are semne vitale scăzute, până la venirea medicilor pregătește-te să îi acorzi primul ajutor. Asigură-te că respiră, că nu își înghite limba și că are puls.

Dacă este nevoie, aplică tehnicile de resuscitare cardio-pulmonară sau ventilație artificială (respirație gură la gură) până la venirea ambulanței.

Dr. Sorina Alina Cristea, formator acreditat Crucea Roșie Constanța, va aborda subiecte care vă vor ajuta să acționați prompt. Ce vom învăța? Cum să îngrijim plăgile, arsurile, ce măsuri trebuie să luăm în caz de: strangulare, sufocare, sângerări, luxații, entorse sau intoxicații", a precizat Liliana Tudose, consilier prenatal.

Cursul va avea loc pe 22 octombrie, la sediul BB Center, de la ora 17,00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Curs Lamaze pentru  mămicile din Constanța
Pagina a fost generata in 0.5091 secunde