Cum poți dona medicamente persoanelor afectate de zăpezi

Marţi, 14 Februarie 2012, 17:33
28271
În cursul zilei de ieri, un camion încărcat cu antibiotice, antialgice, antiinflamatorii și medicamente pentru boli cardiovasculare a ajuns în județele Buzău și Vrancea.

Ministerul Sănătății a anunțat, ieri, că doctoriile în valoare de peste 100.000 de lei, donate de compania Antibiotice Iași, au fost transportate la Direcțiile de Sănătate Publică din județele Vrancea și Buzău. Conform evaluărilor realizate, reprezentanții direcțiilor vor distribui medicamentele către unitățile sanitare, în funcție de necesități. Transportul a fost asigurat, gratuit, de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Menționăm că Ministerul Sănătății a făcut, duminică, un apel către producătorii de medicamente, să vină în ajutorul autorităților prin donații de medicamente și produse medicamentoase pentru județele afectate de ninsori și temperaturi scăzute.

Cei care doresc să se implice în această acțiune pot transmite listele cu medicamentele ce urmează a fi donate la Direcția de Asistență Medicală și Politici Publice de Sănătate din cadrul Ministerului Sănătății sau pot suna pentru mai multe informații la numărul de telefon 021.307.25.67. 

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 1.4152 secunde