Cum pot scăpa constănțenii de supărătoarele varice

291
1
Cum pot scăpa constănțenii de supărătoarele varice - cumpotscapaconstantenii-1429711332.jpg

Articole de la același autor

Campania de investigații și tratament gratuit pentru varice, inițiată de On Clinic Constanța, continuă. Astfel, fiecare al 12-lea pacient care se va programa la Centrul medical Varicoline pentru investigații medicale ale varicelor va beneficia de gratuitate la tratament. Campania medicală vine să ateste recunoașterea celor 12 ani de experiență ai On Clinic pe piața serviciilor medicale de top din Constanța.

"Ne dorim să venim încă o dată în întâmpinarea pacienților constănțeni cu o campanie gratuită de investigații pentru varice care le este dedicată. Așadar, continuă campania de investigații și tratamente gratuite.

Fiecare al 12-lea pacient ajuns în clinică va beneficia de investigații și tratamente gratuite", a transmis Aura Manole, manager On Clinic Constanța.

Pentru programări și informații suplimentare, aveți la dispoziție numărul de telefon 0241.548.431. 

Comentează știrea

Liviu
23 aprilie 2015
Cea mai cautata oferta de lucru

Foarte mulți dintre oameni își blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială și de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viața lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.319 secunde