Cum faci să crești cantitatea de spermă ejaculată?

73218
13

Articole recomandate

Vrei sa ejaculezi mai multa sperma sau poate partenera ta vrea asta? Iata cateva sfaturi utile pentru tine.

Cantitatea de sperma nu depinde de marimea penisului

Sa fim sinceri, marimea unui penis nu are nimic de-a face cu cantitatea de sperma produsa. Acest lucru poate fi observat la actorii negri care reusesc sa ejaculeze doar cateva picaturi din testiculele lor, in ciuda faptului ca au penisuri imense.

Cantitatea de sperma depinde de fiecare barbat in parte, adica de genele si de corpul lui. Dar exista cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a creste cantitatea de sperma daca doriti amandoi acest lucru, bineinteles.

Trebuie sa fie cu adevarat excitat

Daca partenerul tau nu are probleme cu ejacularea prematura, atunci este o persoana ideala pentru o ejaculare puternica si lunga. Trebuie sa te asiguri ca este cu adevarat excitat de la inceput. Asta inseamna ca trebuie sa ii starnesti ambele capuri si sa il faci sa innebuneasca de placere deja din timpul preludiului. Acesta ar trebui sa dureze cat mai mult posibil.

Iti recomandam un maraton de sex oral si stimulare manuala. Trebuie sa te opresti mereu chiar inainte de orgasm, astfel incat el sa colecteze o cantitate mare de sperma in testicule, aceasta abia asteptand sa iasa afara prin capul penisului. Repeta acest exercitiu mai mult timp si nu-l lasa sa termine.

Citeste mai departe...



Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
traian
2 mai 2013
Marirea cantitatii

Eu am reusit sa-mi dublez volumul de sperma cu ajutorul unui produs naturist numit Maxatin. L-am luat de pe www.maxatin.ro Scria acolo ca ajuta si la imbunatatirea erectiei dar deocamdata nu imi pot da seama de acest lucru!

george
8 mai 2013
e ok produsul

Si eu am folosit produsul asta si intr-adevar poti obtine orgasme intense cu el. Partea faina este ca sotia este din ce in ce mai dornica decand folosesc acest supliment. Mentionez ca am 48 de ani si ca practic mi-am recapatat viata sexuala!

sabin
5 iunie 2013
Viata sexual?

Pai daca Maxatin e bun doar pentru a mari cantitatea ejaculata e cam greu de crezut ca ti-ai recapatat viata sexuala. Daca era ceva legat de potenta, ejaculare precoce intelegeam, dar asa..

Roxana
18 iulie 2013
Daca vreti mai multa sperma...

De cand sotul meu foloseste produsul Maxatin (il puteti comanda pe www.maxatin.ro), avem parte de placeri intense cand vrem, unde vrem! E incredibil cat de mult s-a schimbat, actul dureaza mult mai mult, iar intensitatea placerii e mult mai mare. E incredibil! Folositi-l cu incredere! www.maxatin.ro!

alin
6 august 2013
Ce alte suplimente stiti

In afara de maxatin ce alte suplimente stiti care sa functioneze in scopul maririi cantitatii de lichid ejaculat. Ar fi mistoo, daca as afla ceva plante sau produse care sa nu fie pastile. Cred ca de ajutor ar fi si niste exercitii, dar nu stiu care se potrivesc cel mai bine!

Roby
26 august 2013
Nu stiu niciunul

Niciunul nu stiu in afara celui pe care l-am aflat de la voi:). Pare interesant produsul. NU stiam ca exista ceva si pentru asa ceva! Salutare

Damian
26 februarie 2014
Imbunatatirea performantelor sexuale

Azi am luat si eu o cutie de Maxatin, pentru a-mi mari performanta sexuala si sper sa ajute! Partea faina, e ca am aflat de produs de la voi:) Salut!

Zelosu
30 mai 2014
Maxatin

Sigur functioneaza produsul asta de care discutati voi?

ianis
6 august 2014
hai sa fi seriosi!

nu mai faceti dom'le reclama asa pe fata!

alin
8 decembrie 2014
sex

cum fac sa fut o fata

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Știți ce drepturi aveți ca pacient?
Pagina a fost generata in 1.7611 secunde