Mai multe ştiri online:

Cum alegem cea mai bună asigurare de sănătate

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013. Autor: Cuget Liber Online.
Deși sistemul asigurărilor de sănătate începe să câștige aprecierea românilor, oamenii nu dispun încă de toate infor-mațiile necesare pentru a alege cele mai bune opțiuni pentru nevoile lor. Din acest motiv, furnizorii asigurărilor de sănătate dau câteva sfaturi în acest sens.

„În primul rând, persoana asigurată trebuie să fie sigură că termenii și condițiile asigurării se potrivesc cerințelor lui. În unele cazuri, asiguratorii vor exclude acoperirea problemelor medicale preexistente. Există însă și planuri care acoperă condițiile medicale preexistente, iar acesta poate fi un punct important în selectarea unui anumit furnizor. Apoi, asiguratul trebuie să verifice că aria de acoperire nu este restrânsă doar la regiunea în care acesta se află, dar cuprinde și orice altă zonă pe care este posibil să o viziteze, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă, indiferent dacă este vorba despre afaceri sau călătorie.

Aria de acoperire face referire și la centrele medicale la care ar putea apela în cazul în care va avea nevoie de îngrijiri medicale.

Un aspect foarte important în alegerea asigurării valabile peste hotare este acoperirea tratamentului pentru cancer. Există planuri de asigurare care nu acoperă costurile acestui tip de tratament sau procedurile medicale pentru bolile cronice. Este bine ca beneficiarul să aleagă un plan complet, care să asigure îngrijire medicală indiferent de problemele de sănătate pe care le-ar putea întâmpina pe parcursul duratei poliței de asigurare”, explică Alida Coman, coordonator în cadrul unei firme de asigurări. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7514 secunde