Cu ce oferte își întâmpină pacienții Sanatoriul Balnear Mangalia

Miercuri, 28 Mai 2014
9430
Cum sezonul vacanțelor este la un pas distanță, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia a pregătit ofertele  de tratament și relaxare  pentru această vară. Astfel, pacienții sau turiștii care aleg  ca destinație de vacanță litoralul românesc pot beneficia  de cele mai bune oferte. 


Cu trei sau patru proceduri de tratament individualizat, cazare completă și răsfăț la SPA, turiștii găsesc la Mangalia varianta perfectă de a petrece concediul de vară. Reprezentanții Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia sunt pregătiți să primească turiștii încă de pe data de 1 iunie. 


"Pentru sezonul 2014, avem pregătite oferte individualizate și împărțite pe două mari perioade de tratament. Prima începe de la 1 iunie și se încheie la 30 iunie, urmând ca, din 1 sep-tembrie și până la finalul acelei luni, să avem aceleași oferte, iar a doua perioadă face re-ferire la vârful de sezon, adică 1 - 31 iulie, când cererea este și mai mare.


Ofertele de cazare și tratament pentru pacienții neasigurați sunt următoarele: pentru o zi de tratament, cazare și masă avem oferte care nu depășesc 156 de lei pe zi, în perioadele 1-30 iunie și 1- 30 septembrie, iar în perioada 1-31 iulie, oferta este de 175 de lei", a explicat Claudiu Artene, directorul financiar - contabil al Sanatoriului. 


Camerele au dotări suplimentare 
Un plus pentru cei care optează pentru o astfel de vacanță este și faptul că mare parte dintre camerele hotelului Callatis, unitate de cazare a Sanatoriului, oferă, pe lângă o superbă priveliște către mare, TV, aer condiționat, frigider și grup sanitar propriu. 


"Ofertele de vacanță pentru anul acesta au fost gândite pentru ca turiștii pacienți să poată beneficia atât de tratament, cât și de relaxare, în cele mai bune condiții. Având în vedere că dispunem de camere cu vedere la mare, dotate cu aer condiționat, apă caldă disponibilă non-stop, frigider și TV, de două piscine cu apă sulfuroasă și cu apă de mare, disponibile pentru pacienți, dar și de un examen clinic complet al fiecărui pacient, cred că oferta de vară concurează cu ofertele internaționale", a declarat directorul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia, Viorel Pascaru. 


Consultații și monitorizare permanente 
Cazarea se face începând cu ora 16,00, iar eliberarea camerei se face până la ora 12,00. Vizita medicală se face, de regulă, a doua zi dimineața, când încep și procedurile de tratament. Reprezentanții Sanatoriului susțin că fiecare pacient beneficiază de trei consultații. 


"Internarea pacienților se face după prima consultație medicală prin care se stabilește și schema de tratament. La jumătatea tratamentului, după ce pacientul a făcut câteva proceduri, se trece la o altă consultație, de monitorizare. Acesta este și momentul în care pacienții transmit cadrelor medicale dacă resimt efecte adverse ale tratamentului sau dacă sunt necesare și alte proceduri. La final, după terminarea curei de tratament, pacienții primesc ultima consultație. Atunci se face și externarea și se eliberează concluziile și recomandările", mai spune directorul financiar Claudiu Artene. 


Cât privește pacienții asigurați, reprezen-tanții unității sanitare așteaptă contractarea cu Casa de Asigurări de Sănătate, urmând ca pacienții care optează pentru ofertele de la Sanatoriu să plătească o coplată de 30% din valoarea totală a curei de tratament. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2592 secunde