Crucea Roșie a prelungit înscrierile pentru cursurile de infirmiere

28733
1
Crucea Roșie a prelungit înscrierile  pentru cursurile de infirmiere - redcross-1329255119.jpg
Persoanele care vor să participe la cursurile de infirmiere și surori voluntare ale Crucii Roșii Constanța se mai pot înscrie și după 15 februarie. Perioada de înscriere s-a prelungit, din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă, au anunțat reprezentanții organizației.

Carmen Lungu, directorul filialei din Constanța a Crucii Roșii, spune că aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse. La final, participanții vor primi două diplome: una de infirmieră, recunoscută în țară, și una de soră voluntară de Cruce Roșie, recunoscută peste hotare.

Cei care vor să se înscrie la cursurile organizate de Crucea Roșie Constanța trebuie să aibă peste 18 ani și să fie absolvenți de gimnaziu.

"Înscrierile se vor încheia în momentul în care vom avea cel puțin 25-28 de cursanți în grupă. Până în prezent, au depus dosare nouă persoane", a precizat Carmen Lungu.

Durata cursului este de trei luni și costă 600 de lei, sumă în care este inclusă și taxa de înscriere. Banii pot fi achitați integral sau în două rate, prima la începutul cursului și cea de-a doua, la absolvire.

Reprezentantul filialei constăn-țene a Crucii Roșii a menționat că acest tip de curs se mai des-fășoară în județ și în Cernavodă, Medgidia și Mangalia. 

Comentează știrea

Paula
19 martie 2014
Chiul la stat

Chiul la stat ce chiul este in spitale daca au timp sa scrie pe net si sa citeasca ca sa citesc comentarile si articolu sa mai scriu imi ea 30 min vad ca angajati din spitale asta fac la locul de munca . Au prea mult chiul. Eu mucesc la patron nu la stat unde se sta si se face ca se munceste dar se trage chiulul si unde sunt 6-10 angajati pe un post. Nici la munca nici acasa nu am timp sa citesc presa si sa mai comentez dar se pare ca angajati de la stat au, timp liber in timpul muncii pe banii nostrii. Pai sa stau sa citesc 4 articole si sa mai comentez pe zi imi ea 2 ore, eu ajung rupta de foame si oboseala fac mancare pun masina de spalat fac temele 1 ora cu aia micii si apoi la culcare, sambata si duminica fac curatenie ies cu aia mici la plimbare , barbatul si el trebuie sa-i acord timp. Mai mai angajatilor publici din sistemul de stat unde se sta si se arde gazul,petardelo si manelistilor voi cand aveti timp sa mai stati pe net si sa cititi si comenta presa, si culmea nesimtiri pe banii nostri.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de durerea în gât
Pagina a fost generata in 1.5175 secunde