Crucea Roșie a prelungit înscrierile pentru cursurile de infirmiere

Marţi, 14 Februarie 2012, 17:33
28664
Persoanele care vor să participe la cursurile de infirmiere și surori voluntare ale Crucii Roșii Constanța se mai pot înscrie și după 15 februarie. Perioada de înscriere s-a prelungit, din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă, au anunțat reprezentanții organizației.

Carmen Lungu, directorul filialei din Constanța a Crucii Roșii, spune că aceste cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse. La final, participanții vor primi două diplome: una de infirmieră, recunoscută în țară, și una de soră voluntară de Cruce Roșie, recunoscută peste hotare.

Cei care vor să se înscrie la cursurile organizate de Crucea Roșie Constanța trebuie să aibă peste 18 ani și să fie absolvenți de gimnaziu.

"Înscrierile se vor încheia în momentul în care vom avea cel puțin 25-28 de cursanți în grupă. Până în prezent, au depus dosare nouă persoane", a precizat Carmen Lungu.

Durata cursului este de trei luni și costă 600 de lei, sumă în care este inclusă și taxa de înscriere. Banii pot fi achitați integral sau în două rate, prima la începutul cursului și cea de-a doua, la absolvire.

Reprezentantul filialei constăn-țene a Crucii Roșii a menționat că acest tip de curs se mai des-fășoară în județ și în Cernavodă, Medgidia și Mangalia. 

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.8995 secunde