Copil nevaccinat, răpus de difterie

220
Copil nevaccinat, răpus de difterie - vaccinare-1435579310.jpg

Articole recomandate

Lipsa vaccinurilor din copilărie, sau mai bine zis dorința expresă a părinților de a nu-și vaccina copiii în primele luni de viață, este criticată dur, în contextul în care un copil a murit, zilele trecute, în Spania, de difterie. Băiatul nu fusese vaccinat din cauză că părinții săi s-au opus procedurii. Acesta nu a făcut față complicațiilor provocate de toxina difterică la funcțiile respiratorii, cardiace și renale, și a murit.

Copil nevaccinat, egal copil ferit de boală? Așa ar susține mulți părinți, mai ales că numărul celor care nu acceptă să își vaccineze copiii este în continuă creștere. 


Pe de altă parte, există și cercetări date publicității, prin care s-a demonstrat efectul dăunător al chimicalelor prezente în vaccinuri, autismul fiind o boală a cărei apariție este pusă pe seama prezenței aluminiului în produsele injectabile. Specialiștii din domeniul sanitar sunt de părere că majoritatea vaccinurilor incluse în programul național de vaccinare implică riscul declanșării mai multor complicații. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde