Consultații gratuite la un centru din Constanța

93
Consultații gratuite la un centru din Constanța - centrumultifunctionalurgentaisis-1378211408.jpg

Articole de la același autor

Centrul multifuncțional Mamaia este unitatea medicală unde vă puteți adresa, în regim de urgență, dacă vă aflați în stațiunea Mamaia și simțiți că sănătatea vă joacă feste. 




Aici puteți să găsiți un medic la orice oră din zi și din noapte, asigurându-se urgențe non-stop. Aici beneficiați de consultații și tratamente, spitalizare de zi și analize medicale. De menționat că în cadrul centrului oferă consultații specialiști în neurologie, reumatologie, cardiologie, medicină internă, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oncologie și endocrinologie. Constănțenii pot beneficia de consultații gratuite la medicii centrului, singura condiție este să aibă un bilet de trimitere de la medicul de familie. 


Centrul multifuncțional, situat la parterul hotelului Flora, are contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, beneficiază de 22 de saloane și de un departament de Terapie Intensivă. 


Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0744 URGENT, 0374 911 000, 0754 22 70 60, dar și la adresa de e-mail [email protected].




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde