Consultații gratuite la ce specialist aveți nevoie, în Constanța

508
1
Consultații gratuite la ce specialist aveți nevoie, în Constanța - consultatiigratuiteflora-1391797128.jpg

Articole de la același autor

Aveți dureri, vă simțiți organismul slăbit și ar trebui să consultați un medic, dar nu vă încumetați de teamă că va trebui să scoateți bani frumoși din buzunar? Nu lăsați argumentul financiar să vă țină departe de doctor! 


Centrul Multifuncțional Mamaia, aflat la parterul hotelului Flora, vă oferă posibilitatea să fiți consultați gratuit de medici de diverse specialități. Singura condiție este să aveți un bilet de trimitere, pentru specialitatea respectivă, eliberat de medicul de familie. Consultațiile sunt acordate în următoarele specialități: reumatologie, neurologie, medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, ortopedie, ORL, endocrinologie, ortopedie, obstetrică - ginecologie, chirurgie generală. Prezentarea în unitatea medicală se face pe baza de programare, excepție făcând urgențele. 


Centrul dispune de 22 de saloane pentru spitalizare de zi (fiecare rezervă este prevăzută cu pat pentru o persoană, tv, internet, grup sanitar propriu). Mai multe informații puteți obține la 0374.911.000, 0744 URGENT, 0769.077.077 sau 0754.227.060.


Comentează știrea

irina
9 februarie 2014
comportamentul copilului

As avea nevoie de un sfat,la cine /sau la ce specialist as putea apela:baiatul are 10 ani si nu ne mai intelegem deloc;orice i-as spune sau i-as cere sa faca imi raspunde "nu vreau".Am discutat cu el de mai multe ori ,insa in zadar(nu vrea nici sa asculte ce am de spus, ca sa nu mai spun sa faca temele,sa invete sau sa participe la treburile casnice;ba mai mult cand se enerveaza strica ce lucruri are la indemana).va multumesc anticipat si as dori sa primesc un raspuns,va rog mult.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Semnale de îngrijorare pentru gravide
Pagina a fost generata in 0.4258 secunde