Consultații gratuite de stomatologie și ginecologie pentru constănțenii cu HIV

198
Consultații gratuite de stomatologie  și ginecologie pentru constănțenii cu HIV - consultatiigratuitedestomatologi-1391354315.jpg

Articole de la același autor

Centrului de Excelență Baylor, prin serviciile pe care le oferă constănțenilor care suferă de HIV, a devenit una dintre cele mai solicitate asociații cu profil medical din județ. De aceea, anul acesta, ca urmare a numărului mare de solicitări, specialiștii Serviciului de Stomatologie și ai celui de Obstetrică-Ginecologie, din cadrul centrului, și-au prelungit programul de lucru. 
Cadrele medicale de la cabinetul stomatologic spun că în cele două zile pe săptămână în care cabinetul era deschis, cele patru ore destinate oferirii de servicii de medicină dentară erau insuficiente, mai ales în cazul în care pacienții aveau nevoie de lucrări complexe care necesitau timp de lucru îndelungat.
"Până la prelungirea programului de la patru la șase ore pacienții erau nevoiți să vină de nenumărate ori la cabinet până li se finaliza lucrarea, iar în prezent s-a redus considerabil numărul de vizite necesare și a crescut complexitatea manoperelor efectuate. Acest lucru este foarte bine primit de pacienți, mai ales că unii dintre ei locuiesc la mari distanțe de centru și erau nevoiți să facă numeroase drumuri până li se finaliza tratamentul", au declarat angajații cabinetului stomatologic.
În ceea ce privește cabinetul de ginecologie necesitatea prelungirii programului de la două zile pe lună, la trei, a fost impusă de numărul mare de paciente care se prezentau la cabinet și care trebuiau să primească asistență medicală până la încheierea programului. Această aglomerație ducea la reducerea timpului acordat fiecăreia, ceea ce afecta calitatea actului medical.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Semnale de îngrijorare pentru gravide
Pagina a fost generata in 0.4418 secunde