La Clinica Euromaterna

Consultații ginecologice gratuite pentru constănțence

481
Consultații ginecologice gratuite pentru constănțence - consultatiigratuiteginecologice-1391440158.jpg

Articole de la același autor

De luna acesta, constănțencele au posibilitatea să ajungă gratuit la medicul ginecolog pentru depistarea și diagnosticarea infecțiilor vaginale. De altfel, vaginitele, așa cum sunt cunoscute în rândul populației infecțiile vaginale, sunt reprezentate de scurgeri vaginale, mâncărime, iritație, disconfort, furnicături, durere, senzații de arsură, arsuri în timpul urinării și durere în timpul raporturilor sexuale. De aceea, în cazul apariției simptomelor de infecție vaginală, este foarte importantă programarea de urgență a unui consult medical în cel mult o săptămână de la apariția simptomatologiei. De asemenea, un tratament corect este esențial pentru vindecare și prevenirea recurenței. 
"Un diagnostic corect, urmat de un tratament polivalent, corect condus, în paralel cu explicarea clară a regulilor privind schema de tratament, are consecințe favorabile pe termen lung, diagnosticarea fiind realizată numai după consultul ginecologic și istoricul medical al pacientei", explică specialiștii Euromaterna. 
Programările pentru pacientele care se află în această situație se pot face în cadrul Clinicii Euromaterna, din data de 10 februarie, dată când va demara campania și la Constanța, pe site-ul www.euromaterna.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Semnale de îngrijorare pentru gravide
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Luna infertilității la Euromaterna
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : Ce factori pot determina infertilitatea
Pagina a fost generata in 1.109 secunde