Consultații dermatologice gratuite pe litoral

366
Consultații dermatologice gratuite pe litoral - consultatiidermatologice-1404489751.jpg

Articole de la același autor

 În perioadele 25-27 iulie, 22-24 august și 29-31 august, în intervalul 8,00-17,30, în stațiunile Eforie Nord, Neptun și Jupiter, o echipă de medici constănțeni va oferi consultații dermatologice gratuite, pentru depistarea cancerului de piele.

"Controlul medical și cel dermatologic trebuie făcut în fiecare an. Cancerul de piele poate fi depistat precoce, întrucât se află la supra-față și se poate observa. Este necesară și auto-examinarea și consultul dermatologic în cazul apariției unor leziuni suspecte. Leziunile suspecte sunt acele tumori ale pielii nou apărute sau tumori vechi care cresc repede în dimensiuni, care își schimbă culoarea sau care sângerează spontan", explică președintele Societății Naționale de Dermatologie (SND), dr. Alexandru Tătaru.

Potrivit specialiștilor, pe litoral, în locurile ce vor fi special amenajate, vor fi prezenți minimum 12 medici dermatologi din țară, câte patru în fiecare stațiune, aceștia oferind persoanelor de pe plajă și mostre de creme foto-protectoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5525 secunde