Constănțenii și turiștii sunt așteptați, în week-end, la Caravana "Zâmbește România"

403

Articole de la același autor

Constănțenii, dar și turiștii de pe litoral, ajunși la mare în acest week-end, sunt așteptați pe plaja Flora din Mamaia, pentru a fi integrați în programul Caravana "Zâmbește România". 


Caravana are ca obiectiv oferirea de soluții și programe educaționale, în vederea îmbunătățirii sănătății orale, în rândul românilor. Participanții beneficiază de informații utile despre igiena orală, primesc recomandări personalizate pe anumite tipuri de afecțiuni și au posibilitatea de a-și înlocui periuțele uzate în cadrul programului "Rabla pentru periuța ta". În plus, au parte de o mulțime de surprize și premii. 


Personajul principal al campaniei de anul acesta, Căpitanul Aquafresh, va recruta 50.000 de persoane, consumatori de toate vârstele, care își propun să urmeze cei trei pași ai îngrijirii orale: se spală pe dinți de două ori pe zi, merg la medicul dentist în mod regulat și adoptă o dietă sănătoasă și echilibrată. 


Caravana le propune consumatorilor activități interactive, programe educaționale, dar și multe surprize și premii, având posi-bilitatea să primească revista de benzi desenate "Căpitanul Aquafresh și Agenții 00Carii în misiunea Zâmbește România", precum și produse de îngrijire orală și consultații gratuite în cabinetele stomatologice înscrise în campanie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4555 secunde